Selecteer een pagina

Wat als jij niet kon praten? Stel je voor je zit opgesloten in een lichaam dat niet doet wat jij wilt. En dat je niet kunt praten. Stel je voor dat hierdoor iedereen denkt dat je achterlijk bent en dat je je nooit verder zult ontwikkelen dan een kind van 6 jaar…

Dit overkwam Carly.

In de video hieronder zie je hoe schrijven uiteindelijk haar leven heeft gered. Over schrijven met impact gesproken!

Ik wil je vragen om de video te bekijken. Hij heeft mij zodanig geraakt dat ik spontaan besloten heb om hier een artikel aan te wijden.

En na het kijken… heb ik een vraag voor je. Maar kijk nu eerst maar even:

 

 

Indrukwekkend, vind je niet?

Toen ik deze video vanmiddag zag kon ik niet anders dan mezelf verplaatsen in Carly. Wat een hel moet dat voor haar geweest zijn. En wat voor een enorme opluchting toen zij uiteindelijk door te schrijven wél met haar omgeving kon communiceren!

En dan nu mijn vraag aan jou:

Wat als jij niet kon praten?

Wat als jij niet kon praten? Je ziet en hoort wel wat er in de wereld om je heen gebeurt en je hebt er een duidelijke mening over.

Wat zou jij graag aan de wereld willen laten weten? Welke boodschap is voor jou zo urgent dat je er hoe dan ook met de wereld over wilt communiceren?

Laat je het me hieronder weten? Ik kijk ernaar uit!

Zin in schrijven? Het kan!
Schrijf je nu in en ontvang direct mijn e-book.

e-book cover zo krijg je zin in schrijven

Mijn e-book "Zo krijg je zin in schrijven - meer energie, meer lezers, meer klanten!" heb ik speciaal voor jou geschreven.

 

Daarnaast stuur ik je iedere week inspiratie voor het schrijven van webteksten en blogs zodat jij (nog meer) succes met je bedrijf hebt.

 

PS: Je gegevens zijn veilig bij mij.