Selecteer een pagina

Droom jij ervan om veel te betekenen voor de wereld met je bedrijf?

Maar vind je het lastig om jouw boodschap goed te verwoorden? Blijf je maar sleutelen aan die teksten voor je website en voor je blog? Voel je je onzeker over wat en hoe je dingen moet opschrijven?

Dan ben je hier op de juiste plek!

Ik ben Julia Arnscheidt en ik help jou om pakkende teksten vanuit je hart te schrijven en daarmee succesvol te ondernemen.

Ik doe dat zodat jij de klanten waarmee jij het liefste wilt werken gaat raken. Zodat jij daarmee nóg meer voor de wereld kunt betekenen. Als jij succes hebt met jouw bedrijf, dan is mijn missie geslaagd!

Zelf heb ik ook altijd veel willen betekenen voor anderen. Maar ik vond het moeilijk om te verwoorden wat er in mij leefde. Ik luisterde vooral naar de verhalen van anderen. Ik keek naar hen op omdat zij zo goed konden vertellen.

Pas toen ik in 2008 op Schiermonnikoog ging wonen, begon ik mezelf te waarderen voor alles wat ik voelde en wilde.

Ik ontdekte hoe ik naar mezelf kon luisteren. En hoe ik het zo kon vertellen dat ik anderen ermee raakte.

En ik ontdekte nog meer. Tijdens al die uren die ik naar de golven keek, zag ik ineens wat ik wilde neerzetten.

Ik wil jou en al die andere mooie vrouwelijke ondernemers versterken. Ik wil je leren om op je website jouw verhaal zo te vertellen dat je jouw lezer meteen in zijn hart raakt. Ik geloof dat wij met elkaar net zo krachtig zijn als een golf. En dat wij met elkaar heel veel voor de wereld kunnen betekenen.

Een golf is opgebouwd uit miljoenen sterke druppels die, als de zon erop schijnt, schitteren en glinsteren. Als zich al die druppels met elkaar verbinden, ontstaat er een enorme kracht!

Ik wil jou helpen te schitteren in de zon. En ik wil jou en andere vrouwelijke ondernemers met elkaar verbinden zodat we met elkaar nog veel meer kunnen bereiken.

Maar waarom alleen vrouwen?!

Veel mensen vragen me: maar waarom richt je je alleen op vrouwen? Kijk hier waarom.

Daarom wil ik juist iets voor jou betekenen! Want jij bent mooi! Precies zo als je bent.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat de meisjes van nu geweldige rolmodellen hebben die laten zien dat je door jezelf te zijn succes kunt hebben.

Iedereen kan leren schrijven

Ik heb er bewust voor gekozen om niet teksten voor jou te schrijven maar jou te leren het zelf te doen. Niemand kan jouw verhaal zo goed vertellen als jij! En daarvoor hoef je gelukkig geen talenknobbel te hebben of als schrijver te zijn geboren! Iedereen kan leren om pakkende teksten te schrijven, jij ook! Eigenlijk komt het erop neer dat je jezelf durft te vertrouwen. En dat je een aantal handigheden en vaardigheden ontwikkelt.

Mijn eerste schrijfervaringen heb ik opgedaan op de middelbare school toen ik als redacteur voor onze schoolkrant ging schrijven. Later heb ik voor verschillende lezers geschreven: nieuwsbrieven voor vakbondsleden, een proefschrift voor wetenschappers en beleidsmakers, teksten gericht op bibliotheekbezoekers, en blogs en nieuwsbrieven voor werkende moeders die meer rust in hun leven wilden.

Ik vind het leuk om te schrijven en nog veel leuker om jou te leren om er ook plezier in te krijgen. Want schrijven is voor mij net als dansen. Ik kan er in kwijt wat in mij leeft, ik kan anderen met wat ik schrijf blij maken, en me met anderen verbinden.

Wil jij ook leren schrijven vanuit je hart? Bekijk dan nu wat ik je kan leren en word trots op je website!

Zin in schrijven? Het kan!
Schrijf je nu in en ontvang direct mijn e-book.

e-book cover zo krijg je zin in schrijven

Mijn e-book "Zo krijg je zin in schrijven - meer energie, meer lezers, meer klanten!" heb ik speciaal voor jou geschreven.

 

Daarnaast stuur ik je iedere week inspiratie voor het schrijven van webteksten en blogs zodat jij (nog meer) succes met je bedrijf hebt.

 

PS: Je gegevens zijn veilig bij mij.