Selecteer een pagina

Focus houden, daar gaat deze tip over. Stel, je bent net een mooie blog over een sessie met een klant aan het schrijven. Die sessie heeft jou erg geïnspireerd omdat je ineens duidelijk werd waar het je écht om te doen is. Tijdens het schrijven houd je mijn eerdere tip in gedachte om ook veel details in je artikel te verwerken. En toch raak je je lezer kwijt. Help! Wat is hier aan de hand? Ik leg het je uit in deze korte video.

Dit is de 12e schrijftip die ik deze kerstvakantie met je deel. Wil je alle tips op een rij zien en makkelijk achter elkaar bekijken kijk dan op mijn youtube kanaal.

Herken je de situatie dat je tijdens het schrijven de focus kwijtraakt? Deel jouw ervaring hieronder in het commentaarveld en help daarmee ook je collega’s verder.

 

Zin in schrijven? Het kan!
Schrijf je nu in en ontvang direct mijn e-book.

e-book cover zo krijg je zin in schrijven

Mijn e-book "Zo krijg je zin in schrijven - meer energie, meer lezers, meer klanten!" heb ik speciaal voor jou geschreven.

 

Daarnaast stuur ik je iedere week inspiratie voor het schrijven van webteksten en blogs zodat jij (nog meer) succes met je bedrijf hebt.

 

PS: Je gegevens zijn veilig bij mij.