Selecteer een pagina

Je essentie is waar het je echt om gaat. Je essentie is wat je hier op aarde wilt neerzetten.

essentie

Misschien klinkt dat zweverig voor je. Dat kan. Toch heb ik voor je een oefening ingesproken die je kan helpen om je essentie te visualiseren. Voor mij werken dat soort oefeningen goed maar dat hoeft voor jou niet zo te zijn. Dus dwing je vooral niet. Luister en doe de oefening alleen als je ervoor open staat.

 

Bij mij kwam bij het doen van deze oefening een beeld naar boven: ik sta met mijn armen wijd geopend op beide benen. Mijn hart staat helemaal open. Iedereen en alles is welkom. Iedereen en alles mag bij en in mijn hart komen. Want alles en iedereen is goed zoals ie is.

Wat ik erin herken is dat ik geloof dat iedereen waardevol is. Ik voel mij vaak als een soort ‘oermoeder’ die met alles en iedereen verbinding voelt. Ook met Schrijven met impact gaat het mij er om dat jij voelt hoe waardevol je bent en dat durft uit te dragen.

 

Vind je het ook leuk om te delen welke woorden of beelden er bij jou naar boven kwamen? Dat kan hieronder in het commentaarveld.

Zin in schrijven? Het kan!
Schrijf je nu in en ontvang direct mijn e-book.

e-book cover zo krijg je zin in schrijven

Mijn e-book "Zo krijg je zin in schrijven - meer energie, meer lezers, meer klanten!" heb ik speciaal voor jou geschreven.

 

Daarnaast stuur ik je iedere week inspiratie voor het schrijven van webteksten en blogs zodat jij (nog meer) succes met je bedrijf hebt.

 

PS: Je gegevens zijn veilig bij mij.